Η Μοναδική Τεχνολογία

TENSA® με διεθνή πατέντα

Η τεχνολογία TENSA® προσδίδει στο νερό μεγαλύτερη ρευστότητα και μοναδικές ιδιότητες για καλύτερη ενυδάτωση και αναζωογόνηση των κυττάρων.

Στάδιο Καθαρισμού

Ενεργοποιημένος φυτικός άνθρακας από φλοιό βιολογικής καρύδας και ρητίνη ανταλλαγής ιόντων. Κατακρατεί Xλώριο, Mόλυβδο και υποπροϊόντα χλωρίωσης του νερού (THMs – Τριχαλομεθάνες).

3 Στάδια

Εμπλουτισμού του Νερού

1ο Στάδιο
Σπάνιο πέτρωμα Tenko-Seki™, Μαγνητίτης και Κεραμικός Μαγνήτης που το ενεργοποιούν.

Το Tenko-Seki™ προσδίδει στο νερό αρνητικά ιόντα. Τα αρνητικά ιόντα ωφελούν στην υγεία των κυττάρων, έχουν αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση, βοηθούν στην αποβολή τοξινών και ενεργοποιούν τον μεταβολισμό.

Μαγνητίτης και Κεραμικός Μαγνήτης

Ο Κεραμικός Μαγνήτης (ισχύος 4500 Gauss) δημιουργεί μαγνητικά πεδία με τα οποία ενεργοποιείται το πέτρωμα του Μαγνητίτη.

Όταν το νερό περνά μέσα από αυτή την «ενεργή ζώνη» αλλάζει η συνδεσμολογία των ατόμων του υδρογόνου, δημιουργείται μια αντίδραση Οξείδωσης – Αναγωγής (Redox-Oxidation Reduction), με αποτέλεσμα να αυξάνεται η ρευστότητα του νερού.

Πετρώματα Bakuhan™ και Taicho-Seki™. Κατακρατούν βλαβερές ουσίες και εμπλουτίζουν την γεύση.


Το Bakuhan™ διαχέει στο νερό ιχνοστοιχεία και ηλεκτρολύτες που είναι απαραίτητοι για τα ενζυμικά συστήματα του οργανισμού, καθώς και για την καλή λειτουργία των κυττάρων και την παραγωγή ενέργειας.

Mετατρέπει το pH του νερού σε αλκαλικό.

Το Taicho™ εκπέμπει ήπιας συχνότητας ακτίνες του απώτερου υπέρυθρου φάσματος, οι οποίες συμβάλλουν στην αδρανοποίηση τυχόν εναπομεινάντων φυτοφαρμάκων ή οργανο-χλωριδίων

Ειδικός Χαλαζίας
Απελευθερώνει στο νερό διαλυτό πυρίτιο που δεσμεύει το τοξικό αλουμίνιο.

Το τοξικό αλουμίνιο (σε ορισμένες περιοχές περιέχεται στο νερό) μπορεί να συνδέεται με την εμφάνιση της νόσου Αλτσχάιμερ.

 

ΠΗΓΗ: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0140673689914256

Κριτικές

Συχνές Ερωτήσεις

Το σώμα μας αποτελείται από νερό σε ποσοστό πάνω από 70%. Ειδικά το αίμα είναι κατά 83% νερό, που μεταφέρει σε όλο το σώμα θρεπτικά στοιχεία, οξυγόνο και αντισώματα.


Όλες οι διαδικασίες θεραπείας και ζωής συντελούνται στο σώμα μας μέσω του νερού. Επομένως, το πόσο καθαρό και ενεργειακό είναι το νερό που πίνουμε έχει καθοριστική σημασία για την υγεία μας.

Το νερό που πίνουμε σήμερα είναι πιθανό να μη μας ενυδατώνει, αλλά αντιθέτως να μας τοξινώνει.

Το χλώριο και οι χημικές ουσίες που μπορεί να περιέχει, είναι δυνατόν να επιβαρύνουν τον οργανισμό μας και να προωθούν πολλά παθολογικά συμπτώματα και πρόωρο γήρας.

Το νερό που περιέχεται σε πλαστικά μπουκάλια μπορεί να περιέχει τοξίνες προερχόμενες από το υλικό αυτό. Επιπλέον, τα πλαστικά μπουκάλια μολύνουν το περιβάλλον, καθότι χρειάζονται περισσότερα από 500 χρόνια για να αποσυντεθούν.

Η χρόνια αφυδάτωση επηρεάζει τον καθένα που είτε δεν προσλαμβάνει αρκετά υγρά, είτε το σώμα του δεν μπορεί να τα συγκρατήσει.

Το μεγαλύτερο ποσοστό του νερού βρίσκεται ενδοκυττάρια, δηλαδή μέσα στα κύτταρα. Για να συγκρατήσει αυτό το νερό μέσα στα κύτταρα το σώμα μας, θα πρέπει να πληρούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις: να είναι δηλαδή ορθομοριακό. Δηλαδή εμπλουτισμένο ενεργειακά από πετρώματα και έτσι να ενυδατώνει πιο εύκολα και σωστά τα κύτταρα.