Τι είναι το

Ορθομοριακό Νερό;

Ο άνθρωπος εξελίχθηκε εδώ και χιλιάδες χρόνια πίνοντας καθημερινά νερό βουνίσιας πηγής, το οποίο είναι ιδανικό για τα κύτταρα και την ολοκληρωμένη ενυδάτωση του οργανισμού.

Tα πετρώματα μέσα από τα οποία περνάει το νερό της βουνίσιας πηγής:

  1. το καθαρίζουν
  2. το ενεργοποιούν
  3. το εμπλουτίζουν με ηλεκτρολύτες και άλλα θρεπτικά στοιχεία
  4. και ισορροπούν το pH του.


Αυτό είναι το ορθομοριακό νερό. Eίναι το σωστό νερό, το οποίο μας κάνει να θέλουμε να πιούμε πολύ, χωνεύουμε καλύτερα και αισθανόμαστε πιο ανάλαφροι και γεμάτοι ενέργεια.

Πως μπορούμε να πίνουμε ορθομοριακό νερό καθημερινά;

Η μέθοδος Tensa είναι η μοναδική τεχνολογία παγκοσμίως που φέρνει το ορθομοριακό νερό στο σπίτι μας, δηλαδή νερό με όλες τις ιδιότητες του νερού της βουνίσιας πηγής.

Πλεονεκτήματα Ορθομοριακού Νερού

Αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση

Αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση

Οι οξειδώσεις των κυττάρων είναι όπως η σκουριά του αυτοκινήτου. Δείχνει κατάρρευση και καταστροφή. Το ορθομοριακό νερό είναι ενεργοποιημένο από μαγνητικά πετρώματα και αδρανοποιεί τις ελεύθερες ρίζες προστατεύοντας τα κύτταρα από οξειδώσεις επιβραδύνοντας τη διαδικασία της γήρανσης.

Διευκολύνει την πέψη, υποστηρίζει το γαστρεντερικό σύστημα

Διευκολύνει την πέψη, υποστηρίζει το γαστρεντερικό σύστημα

Η χρόνια αφυδάτωση προκαλεί δυσπεψία λόγω έλλειψης γαστρικών οξέων αλλά και αδυναμίας σύνθεσης πεπτικών ενζύμων. Η εντερική αφυδάτωση ή ενυδάτωση με μη σωστό νερό προωθεί δυσβίωση, αύξηση των ποθογόνων, δυσκοιλιότητα και το Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου. Η ενυδάτωση με ορθομοριακό νερό αποκαθιστά πλήρως τη λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος.

Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, προωθεί ιδανικό βάρος

Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, προωθεί ιδανικό βάρος

Η παραγωγή κυτταρικής ενέργειας από τον σωστό μεταβολισμό των θερμίδων που τις εμποδίζει να μετατραπούν σε λίπος εξαρτάται από τη διαδικασία της υδρόλυσης. Αυτό σημαίνει σωστή ενυδάτωση με αρκετό και καλό νερό.

Μειώνει τις φλεγμονές, ενισχύει την άμυνα

Μειώνει τις φλεγμονές, ενισχύει την άμυνα

Η κακή διατροφή, τοξίνωση και οξείδωση του οργανισμού έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των φλεγμονών που είναι μια διαδικασία καταστροφής ιστών και οργάνων και την σταδιακή εμφάνιση εκφυλιστικών παθήσεων και πρόωρης βιολογικής γήρανσης. Η χρόνια αφυδάτωση επίσης ή η ενυδάτωση με μη σωστό νερό αυξάνει τις φλεγμονές.

Το ορθομοριακό νερό βοηθάει στην αποτοξίνωση με αποτέλεσμα την σημαντική μείωση των φλεγμονών και ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού.

Βαθιά κυτταρική ενυδάτωση

Βαθιά κυτταρική ενυδάτωση

Το ορθομοριακό νερό έχει αναδιαρθρωμένη μοριακή δομή και μπορεί να εισέλθει πιο εύκολα μέσα από τις κυτταρικές μεμβράνες, αντίθετα με όλα τα άλλα νερά που δυσκολεύονται να το κάνουν. Αυτό σημαίνει πιο γρήγορη και ολοκληρωμένη ενυδάτωση των κυττάρων προωθώντας υγιείς ιστούς και όμορφο, νεανικό δέρμα.

Μοναδικά εύληπτο νερό

Μοναδικά εύληπτο νερό

Η γεύση υπάρχει στον άνθρωπο ως ένας σημαντικός μηχανισμός ανίχνευσης συστατικών που είναι ωφέλιμα για τον οργανισμό. Το άγευστο νερό δεν ωφελεί τα κύτταρα. Γι’αυτό το νερό που τα ωφελεί, όπως αυτό της βουνίσιας πηγής είναι τόσο νόστιμο. Το ορθομοριακό νερό είναι ίσως το πιο νόστιμο νερό του κόσμου.

Οφέλη Ορθομοριακού Νερού

Ενέργεια, ευεξία και καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Θρέψη και ανανέωση των κυττάρων, υψηλή απορρόφηση βιταμινών και ιχνοστοιχείων.

Καλύτερη ενυδάτωση του σώματος και υγιές δέρμα.

Αλκαλοποίηση του οργανισμού.

Ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου, ευλύγιστες αρθρώσεις.

Αύξηση καύσεων και καλύτερος έλεγχος του βάρους

Μαρτυρίες

Συχνές Ερωτήσεις

Το σώμα μας αποτελείται από νερό σε ποσοστό πάνω από 70%. Ειδικά το αίμα είναι κατά 83% νερό, που μεταφέρει σε όλο το σώμα θρεπτικά στοιχεία, οξυγόνο και αντισώματα.


Όλες οι διαδικασίες θεραπείας και ζωής συντελούνται στο σώμα μας μέσω του νερού. Επομένως, το πόσο καθαρό και ενεργειακό είναι το νερό που πίνουμε έχει καθοριστική σημασία για την υγεία μας.

Το νερό που πίνουμε σήμερα είναι πιθανό να μη μας ενυδατώνει, αλλά αντιθέτως να μας τοξινώνει.

Το χλώριο και οι χημικές ουσίες που μπορεί να περιέχει, είναι δυνατόν να επιβαρύνουν τον οργανισμό μας και να προωθούν πολλά παθολογικά συμπτώματα και πρόωρο γήρας.

Το νερό που περιέχεται σε πλαστικά μπουκάλια μπορεί να περιέχει τοξίνες προερχόμενες από το υλικό αυτό. Επιπλέον, τα πλαστικά μπουκάλια μολύνουν το περιβάλλον, καθότι χρειάζονται περισσότερα από 500 χρόνια για να αποσυντεθούν.

Η χρόνια αφυδάτωση επηρεάζει τον καθένα που είτε δεν προσλαμβάνει αρκετά υγρά, είτε το σώμα του δεν μπορεί να τα συγκρατήσει.

Το μεγαλύτερο ποσοστό του νερού βρίσκεται ενδοκυττάρια, δηλαδή μέσα στα κύτταρα. Για να συγκρατήσει αυτό το νερό μέσα στα κύτταρα το σώμα μας, θα πρέπει να πληρούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις: να είναι δηλαδή ορθομοριακό. Δηλαδή εμπλουτισμένο ενεργειακά από πετρώματα και έτσι να ενυδατώνει πιο εύκολα και σωστά τα κύτταρα.