Τρόποι Αποστολής

Το τηλεφωνικό μας κέντρο 210 8613466 και 800 11 13466 (χωρίς χρέωση από σταθερό) λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί έως και 10 το βράδυ και το Σάββατο από τις 10 το πρωί έως και 6 το απόγευμα.

Οι μεταφορικές εταιρίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε έχουν επιλεχθεί για να προσφέρουν ταχεία εξυπηρέτηση και χαμηλό κόστος μεταφοράς.

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται έως τις 17.00 το απόγευμα.

Όλα τα προϊόντα (με εξαίρεση αυτά στα οποία υπάρχει η ένδειξη ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ) παραδίδονται στην Αττική σε 1-2 ημέρες και στην επαρχία σε 2-3 ημέρες ανάλογα με το αν είναι χερσαία, νησιωτική ή δυσπρόσιτη περιοχή.

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολών με εντολή παράδοσης το ΣΑΒΒΑΤΟ αλλά κατόπιν προηγούμενης επικοινωνίας με την εταιρεία και επιπλέον προσαυξήσεις στα μεταφορικά.

Χρεώσεις μεταφορικών

Ελλάδα
Εάν η παραγγελία σας είναι άνω των 70€, δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.
Εάν η παραγγελία σας είναι κάτω των 70€, τότε η χρέωση των εξόδων αποστολής ανέρχεται σε 2,00€ για όλη την Ελλάδα.
Υπενθυμίζεται ότι αν επιλεγεί ως ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ η αντικαταβολή, τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,00€ για όλη την Ελλάδα.

Κύπρος
Για την Κύπρο τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 15€, ο χρόνος παράδοσης εκτιμάται στις 7-11 ημέρες. Δεν είναι διαθέσιμη η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής.

Λοιπές Χώρες εξωτερικού
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε για το ακριβές κόστος των εξόδων αποστολής. Οι παραγγελίες στο εξωτερικό αποστέλλονται εφόσον έχει προηγηθεί κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Υπενθυμίζεται ότι για παραγγελίες εκτός Ελλάδος δεν είναι διαθέσιμη η πληρωμή με την μέθοδο της ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ.

**Το  www.tensawater.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τις χρεώσεις της αποστολής.