Καλωσήρθατε στην
Ορθομοριακή Κοινωνία

Η εταιρεία «Ορθομοριακή Κοινωνία» ιδρύθηκε το 2005 από τον κλινικό Ορθομοριακό διατροφολόγο Γιώργο Μηνούδη, και στεγάζεται σε νέο κτίριο, επί της Λεωφόρου Γαλατσίου 41.

Στη διάρκεια των ετών η εταιρεία εξελίχθηκε σε μία καινοτόμο επιχείρηση που απαρτίζεται από πολύ αξιόλογα στελέχη και δυναμικό προσωπικό, έχοντας πάντα ως γνώμονα τη ρήση «Υπηρετούμε τον Άνθρωπο».

Ζούμε στην εποχή της πληροφόρησης, αλλά και της παραπληροφόρησης. Για τον λόγο αυτό ο στόχος της εταιρείας μας είναι να ενημερώνουμε σωστά τον άνθρωπο, αλλά και τον επαγγελματία υγείας ώστε να μπορεί και αυτός να μεταδώσει με τη σειρά του σωστά την πληροφορία.

«Το πεπρωμένο δεν είναι θέμα τύχης αλλά επιλογών»

Η άριστη ποιότητα και τα στοχευμένα προϊόντα μας, όπως επίσης η διαρκής εξέλιξη και ενημέρωσή μας, έχουν σκοπό να υποστηρίξουν την προσπάθειά μας για ποιοτικότερη και διαχρονικότερη υγεία.

Ορθομοριακό νερό Tensa

Η ιδέα για την δημιουργία του μοναδικού φίλτρου της κανάτας TENSA ξεκίνησε από τον Haru Naito, φυσιολόγο και προπονητή της ολυμπιακής ομάδας κολύμβησης της Ιαπωνίας.

Ο Naito έψαχνε να βρει το καλύτερο νερό για τους αθλητές του, για να ενυδατώνονται σωστά και να είναι υγιής. Μαζί με άλλους επιστήμονες, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ένα βασικό μυστικό του “ευ ζην” και της μακροζωίας των λαών που ζούσαν σε περιοχές των Ιμαλαΐων κρυβόταν στην ποιότητα του νερού που έπιναν καθημερινά.

Αυτό το νερό αποκτούσε μοναδικές ιδιότητες περνώντας μέσα από συγκεκριμένα πετρώματα, ήταν καθαρό και αναζωογονούσε τα κύτταρά τους, χαρίζοντάς τους ενέργεια και ευεξία.

Το 1984 ο Haru Naito ολοκλήρωσε την καταγραφή όλων αυτών των μοναδικών σπάνιων πετρωμάτων, τα οποία όχι μόνο καθαρίζουν το νερό αλλά επίσης το ενεργοποιούν και το  εμπλουτίζουν με πολύτιμα για τον οργανισμό ιχνοστοιχεία και ηλεκτρολύτες.

Η εταιρεία «Ορθομοριακή Κοινωνία» χρησιμοποιώντας τα μοναδικά αυτά πετρώματα έφτιαξε μία μοναδική κανάτα, η οποία θα επέτρεπε όλη αυτή τη διαδικασία καθαρισμού και εμπλουτισμού του νερού να ολοκληρωθεί. Έτσι, από το 2016 κατασκευάζεται στην Ελλάδα η μοναδική κανάτα TENSA.

Η κανάτα TENSA έχει υπέροχο σχήμα και χρώμα και έχει κατασκευαστεί με το ιατρικής διαβάθμισης υλικό TRITANTM  MX 731 της εταιρίας EASTMAN, το οποίο εμποδίζει την είσοδο των χημικών στοιχείων του πλαστικού στο νερό και είναι άθραυστη!

Πλέον, με τον συνδυασμό του φίλτρου και της κανάτας μπορούμε να προσφέρουμε σε όλους το μοναδικό νερό της TENSA.

Ενημερωτικά Videos

Αποκτήστε τα σήμερα